آش دندونی یکی از آش های سنتی ایرانی هاست که از قدیم رسم بر این بوده که اولین دندون بچه که در حال بیرون آمدن از لثه بود این آش را درست کنند و در بین دوستان و همسایگان پخش کنند.و معتقد بودند با خوردن و درست کردن این آش , بقیه دندون های بچه راحتر رشد خواهد کرد.
- گندم پوست کنده 1 پیمانه
- نخود 1 پیمانه
- لوبیا قرمز 1/4 پیمانه
- لوبیا چیتی 1/4 پیمانه
- پیاز درشت 2 عدد
- آب قلم یا آب گوشت 1 الی 2 لیتر
- نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- پیاز داغ ، گردوی خرد شده و کشمش برای تزیین به میزان دلخواه
عکس و بیوگرافی رضا بهرام خواننده
چگونه پس از طلاق به زندگی خود سر و سامان دهیم